005 – E-handel – Ashley Galina Dubarenok

005 – E-handel – Ashley Galina Dubarenok

Kina är världens största e-marknad med miljarder potentiella kunder. Marknaden växer för varje år och Kineserna lever i sina mobiler vilket gör e-handel otroligt attraktivt. I detta avsnitt fick jag, Magnus Dettmar, möjligheten att intervjua Ashley Galina Dubarenok, vilken jobbar med Kinesisk e-handel och marknadsföring. Hon har över 10 års erfarenhet av den Kinesiska marknaden, driver två företag i Hong Kong som arbetar med marknadsföring för den kinesiska marknaden, har skrivit en bestjälande bok på amazon, har en podcast, vlogg och mycket mer. Hon är en sann inspirationskälla och hon tillför otaligt mycket till Kinapodden! Trevlig lyssning!

Ashley Galina Dubarenok är en entreprenör, professionell föreläsare och bloggar. Hon har startat ett flertalet företag, vilket inkluderar sociala media företaget  Alarice och platformen ChoZan. Hon driver världens största vlog om den Kinesiska marknaden, kinesiska konsumenter samt socialamedier som heter @AshleyTalksChina. Hennes senaste bästsäljande bok på Amazon heter Unlocking the World’s Largest E-Market: A Guide to Selling on Chinese Social Media”. Ashley Talks Podcast finns även på iTunes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *